Skip to main content

Verbouw en Renovatie

Bent u toe aan een verbouwing of renovatie? Wij komen graag bij u langs om met u mee te denken over de diverse mogelijkheden, waarna wij u vrijblijvend een offerte aanbieden. U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van een dakkapel, een dakopbouw, een serre, een aanbouw aan een keuken of woonkamer… en dit is slechts een greep uit onze mogelijkheden.

Ook het maken van de bouwtekening, het verzorgen van de bouwaanvraag en het overleg met de gemeentelijke instanties kunnen wij voor u regelen.

Voor uw renovatie kunnen wij u helpen van bijvoorbeeld een kozijnrenovatie, een dakrenovatie, gevelbetimmering, het plaatsen van hoog rendementsglas tot en met een complete woningrenovatie. Om u de hoogste kwaliteit te garanderen en bovendien echt maatwerk te bieden, verrichten wij alle voorbereidingen voor het uitvoeren van deze werkzaamheden in onze eigen timmerwerkplaats. Wij werken met vaktimmerlieden en beschikken over moderne machines, waarmee wij nauwkeurig, snel en op maat volgens uw wensen voor u kunnen produceren.